Измена!
Сите информации за 3 МФЛ Југозапад од сега достапни на новата страна www.ofsbitola.mk

ИЗВЕСТУВАЊЕ !
Се известуваат фудбалските клубови од Трета Лига Југозапад поради навремено доставување на Одлуките од Комесарот за натпревари и Дисциплинската Комисија да достават адреса или маил на кој ке бидат праќани Одлуките и тоа на маил:ofsbitola@ffm.mk

ИЗВЕСТУВАЊЕ !
Во договор со екипите од Третата лига Југозапад и Пропозициите за натпреварување во третите лиги задолжително е екипите што своите натпревари ги играат како домаќини да обезбедат доктор што поседува лиценца. За таа цел потребно е секоја екипа да ни ја достави следната документација: 1.Барање од клубот за кој се работи со име и презиме,потпишано и со печат од клубот. 2.Копија од диплома за завршен медицински факултет-за докторот. 3.Копија од лиценца од Лекарска Комора на Македонија. 4.Една фотографија формат лична карта. Сите овие документи можете уредно да ги доставите кај Бојан Марковски од ФФМ на маил:bojan.markovski@ffm.com.mk и Ралевски Златко маил:zlatko.ralevski@gmail.com. Повеќе информаци кај Комесарот за натпревари Ралевски Златко на тел.075 225 766.

ДОБРЕДОЈДОВТЕ на официјалната веб страницата на 3МФЛ Југозападен регион.

Овде можете да се информирате за најновите настани во 3МФЛ Југозападен регион. Информациите се наменети за службените лица (делегирања), клубовите и генералната публика (резултати, табели, итн).

За дополнителни информации ние сме на располагање во секое време и можете да не контактирате преку нашата контакт страница.

Со Почит,
3МФЛ Југозападен Регион

3МФЛ Југозапад | Тел. 075-225 766 | Веб: www.3mfl-jugozapad.com | Email: info@3mfl-jugozapad.com